Känner du igen dig i Lideta och Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?

Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående

och prestigelös?VI HAR LEDIGA TJÄNSTER, välkommen med din ansökan.


Vi söker en Distriktssköterska 


Dina arbetsuppgifter:
Distriktssköterskeuppgifter såsom hembesök, mottagningsarbete, telefonrådgivning, planerade och oplanerade besök, SIP, förskrivningar mm. DSK ansvarar för äldremottagningen.

Din profil:
Vi söker dig som är distriktssköterska, gärna med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på vårdcentral/husläkarmottagning. Du är självgående, har medicinsk erfarenhet och vana från egen mottagning. Du trivs i en dynamisk miljö på en växande mottagning där du kan vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet.

Kunskap i systemet TakeCare är meriterande. 

Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera och har en mycket god samarbetsförmåga.

Anställning och ansökan:
Tjänsten är 100% enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse och 6 månaders provanställning tillämpas.

 


 

Vi söker en BVC sköterska

I rollen som BVC-sköterska arbetar du väldigt självständigt med dina inskrivna barn med alla delar som ingår i vårt uppdrag inom BVC inkl kontroller, vaccinationer, hembesök mm. Du har stora möjligheter att själv styra ditt arbete och schema. Vi arbetar även mycket med att utveckla verksamheten och vår grupp som kommer att bestå av 3 BVC-sköterskor.

 

Vi står inför något av en nystart på Akka i och med förvärvet och integrationen i Lideta och Mama Mia och att vi nu söker en ny BVC-sköterska.

 

Din profil:

Vi söker dig som är barnsjuksköterska eller distriktssköterska med stor vilja att arbeta inom BVC. Det är meriterande om du har erfarenhet från BVC men inget krav. Viktigast är att du verkligen vill arbeta inom BVC och att du är driven och har en stark vilja att lära dig. Aktuella profiler skulle kunna vara skolsköterska, barnsjuksköterska från neonatal eller liknande. Erfarenhet från sjuksköterskearbete med barn är ett krav.

 

Kunskap i systemet Take Care är meriterande.

 

Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen.

 

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning 80-100%. 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

 

 

  


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

VID FRÅGOR OM TJÄNSTER, KONTAKTA:


Är du intresserad? Vid frågor om arbete, kontakta:

 

Bitr verksamhetschef

Maria Trygg

maria.trygg@akkahc.se


 

 

ANSÖKAN


Ansökningshandlingar skickas till:

 

maria.trygg@akkahc.se

 

alternativt

 

Hälsocentralen Akka

Maria Trygg

Box 74

137 21  Västerhaninge